אודי יקר!!!.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/06/2022 | 07:59 | מאת: מיכל...

תודה רבה על התשובות שלך!!!! לתת תחושה שזה לא "עצלנות" או שהוא לא בסדר....זה קשה. אסביר: יש לי שלושה בנים כמו שאתה יודע. אז שניים מחוננים והקטן לקוי למידה🙄 ו..הוא היחיד שצריך ממש להשקיע. הייתה לו מוטיבציה להצלחה .הוא עבד קשה והצליח יפה בכיתה רגילה עם עזרה.....המוטיבציה ירדה מאז הקורונה..והולך לישון לפנות בוקר ואז קשה לקום והריכוז מתפקשש ועוד.. הרגשה שלא פייר שהאינטליגנציה לא מחולקת באופן שווה.. וקשה לשדר לו שהוא בסדר כשנמאס לו להשקיע. ... ובקשר לעזרה ולקבל עזרה מאוד מעניין עיניין העזר הזה🤣

הי מיכל, אין בהכרח קשר בין לקויות למידה לאינטיליגנציה (כפי שאת בטח יודעת). הקורונה די חרבה הרגלי למידה, אבל המסר צריך להיות -'אני סומכת עליך שכשתהיה מוכן - תתחיל להשקיע את מה שצריך (ואהיה כאן כדי לעזור לך'). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית