אודי יקר! מקווה שהכנס היה מועיל ונחמד!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/06/2022 | 09:08 | מאת: מיכל...

היי אודי וכולם, זאת שנהייתה חברה שלי שספרתי שהתקרבנו...הסת שלה במצב לא הכי..עד כדי כך שעשיתי בייבי סיטר על ילדה בת 13 כדי לשמור....נבהלתי מזה. וגם זה פגש אותי בגיל הזה..הדיכאון. יצרתי קשר עם המטפלת שלי וקבעתי פגישה ..כי משהו שברירי אצלי. למרות שממש ממש טוב לעומת פעם. גם אם הבן מבאס :) אני יכולה לזה! כל דבר שקורה אני בסדר...מעניין.. אבל כנראה בגלל שבסדר וטוב יחסית מפחדת לאבד את זה..ליפול שוב לאיזה משהו לא מוגדר...מוזרה שכמוני. עד שטוב לי אני נלחצת מכל דבר. אני עוזרת לחברה הזאת מהניסיון האישי ואיך לגשת לבת שלה..מצד שני : מי אני שאין לי בנות איעץ?? מבין? ומחדת ליפול יחד איתה למטה..להמשך לדיכי הזה..פוחדת להגיע לשם....מקווה שהובנתי...אולי טוב שקבעתי עם המטפלת להבהרה...

13/06/2022 | 12:43 | מאת: חטוליטוש

מיכלי מאמי גם כשיש נפילות קטנות עדיין את נראה שאת מסוגלת עליהם וזה נפלא באמת אל תמעיטי בערכך חינוך בנים ובנות כיום עד כמה שאני ניתקלת..הם זהים מאמינה בך יפתי ! חטולית

הי מיכל, קודם כל - זה סבבה להיעזר מדי פעם. שנית - זה סבבה לעזור מדי פעם. ואם זה עוזר - אז כנראה שאת עוזרת :-) אודי

14/06/2022 | 05:48 | מאת: סוריקטה

הי, לא בטוח שהבנתי נכון, אבל ייתכן שאולי את חוששת מקשר שבו יהיה ערבוב גדול מידי ותאבדי את ההגדרה העצמית שלך, הגבולות שלך? חושבת שמבינה את חששותיך בעיתוי הנוכחי, בהקשר הנוכחי, ובעיקר מניח מאד לשמוע שקבעת פגישה עם המטפלת. יופי, סוריקטה

15/06/2022 | 18:36 | מאת: מיכל...

וזה דובר בפגישה שקבעתי. והצלחתי למצוא מה מתאים לי.. וזה מינון נכון כמובן. והמטפלת הראתה לי כיוון... שמחה שנפגשנו. תודה❤

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית