הבהרה חשובה וקריטית מאוד..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/06/2022 | 00:26 | מאת: רוני

המתנה הזו,שאמרתי שהמטפל נתן לי היום- הגזלייטינג- הכוונה היא שככה הוא רואה אותי בתוך הנישואים שלי. לא בהקשר הטיפולי..

02/06/2022 | 12:55 | מאת: חטוליטוש

רוני מתוקה שאת כמה מוזר שגם המטפל שלי השתמש באותן מילים ולא הבנתי מה הצ תכוון עד שפחתי בגוגל והבנתי.. אומנם עצוב אך לצערי נכון..סליחה אם התפרצתי להסבר שלך אך בלי זה לא הייתי מבינה תודה רוני מתוקה וחג שבועות שמח חטולית

הי רוני, עדיין שאלתי נשארה בעינה. אני משער שבנישואין שלך אינך חווה חוויות תיקוף? זו חוויה שיכולה לשגע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית