סופשבוע נעים לכולם,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/05/2022 | 06:35 | מאת: סוריקטה

הי כולם, רציתי לשתף במחשבה שעברה בי - אודי - האם אכן קרה שפנית למשטרה למקרא הודעה שהיא (שאניח שלא התפרסמה, ולכן לנו אין מושג על קיומה). התשובה לא כזאת חשובה באמת. ניסיתי לפרש את עצמי. אחד היא ההרגעה שאנחנו לא רק נעולים בבועה ושיש גבול וגם מעבר מותר ומתחייב לעולם הרחב. השנייה היא שידעו מי אני ויזהו אותי. מי היא הסוריקטה הזאת שמאחורי המקלדת. אז נחתום (נחתום, כן...) בכינוי, נו סוריקטה

הי סוריקטה, התשובה חיובית. ומאז הוצב גבול די ברור ומגן. אודי

27/05/2022 | 06:37 | מאת: סוריקטה

הי אודי, תודה על המענה הקונקרטי. עכשיו אני תוהה מי זה היה... הכי קרוב להודעות שחצו גבול במיוחד היה הבחור שהטריד והציף בהודעות עמוסות שכללו גם תכנים מיניים. ממש כאילו מישהו אונן באובססיביות על המקלדת. סליחה... אבל גם היו בעבר הרחוק לא מעט הודעות אחרות (לדעתי) שהיו ליד הגבול. כולם 'נעלמו'. תודה, אודי. מזכיר לי שגם אני צריכה להיזהר. ולא רק כאן. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית