שבוע טוב ובריא לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2022 | 06:16 | מאת: רוני

אני מצטערת אם היה נשמע שההודעות שלי אבדניות. זה לא הכיוון שלי בכלל. אני מכורה, וזה קשה. אבל לעמיתים רחוקות מגיעה למצבי קיצון. אני רואה שבחלק גדול של בפעמים שהזכרתי פה את העניין הזה של הכדורים הפתוחים אותי בעדינות שוב ושוב ואמרת שאיןלזה מקום כאן. אני צודקת?אפשר הסבר? תודה על הכל ושבוע נהדר לכולם.

הי רוני, הדרך בה את כותבת את זה היא כאילו מדובר באקטינג אאוט אובדני, והתחושה הזו מתחזקת עם הדגשתך את ההודעות למטפל. נראה לי שגם הוא מגיב לזה לא באותה קלות ראש שאת מתייחסת לזה אחר כך. זה נראה כאילו אינך מחוברת לתוקפנות שיש במעשה הזה, ולעובדה שאת מעמידה את הזולת במקום חסר אונים ולא הוגן. אלו הסיבות שבעטיי איני מוכן להודעות אובדניות כאן. כשזה קורה אני מעביר זאת לטיפול המשטרה (ולא מפרסם את ההודעה). זה קצת דומה למה שאת תיארת (שהמטפל התקשר לבעלך וביקש שישמור עלייך). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית