בלי רצף עם מעט חיבור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/05/2022 | 09:46 | מאת: ינשוף

אני מתנצלת מראש שאיני מצליחה להיות כאן באופן עקבי זה דיי משקף את המצבי אין לי תחושה של המשכיות אין תחושה של נוכחות הימים עוברים ולמרות שאני יודעת שאני פיזית נוכחת הנפש בורחת רק לאחרונה מודעת לכך שכל החיים אני חיה באוטומט, לא באמת נוכחת. הרבה שוכחת ולא זוכרת דברים. מנותקת מהחלקים שבתוכי. אולי המודעות זאת התחלה. האמת אני מרגישה כל כך לבד.

22/05/2022 | 18:18 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, התיאור שלך מדהים. בתיאורך בחרת מילים חזקות, שאולי דווקא כן מראות על חוטים מקשרים. וכן מודעוּת. לפחות לדעתי. זה יופי. שולחת לך חיבוק. תקווה שלאט לאט (ובאמת לאט) תתחברי ביחד. זה מפחיד, ויש סיכוי עם עזרה. הרגשת הבדידות קשה מאד. אכן. עצוב. איתך, סוריקטה

23/05/2022 | 06:57 | מאת: שירה2017

ינשוף יקרה, את יודעת, בכתיבת ההודעה הזו יש משהו שונה מהודעות אחרות שכתבת, משהו אסוף ואחר, משהו ברור וחזק. ולמרות כל הקושי הנורא והכאב, באמת אולי התחחלה. איתך שירה

23/05/2022 | 15:02 | מאת: מיכל...

להבין זו גם דרך של חיבור.....לאט לאט דברים יתחברו ותרגישי רצף. מאמינה שהטיפול כן מועיל בכך..ובנתיים אנחנו כאן. איתך . כמה ומתי שתבואי . גם אם לא מרגיש לך ברצף, מבחינתי כל פעם שאת כותבת זה מצטרף ויוצר תמונה שלך..קצת יותר שלמה. ;)

הי ינשוף, המודעות לכך היא בהחלט התחלה. וראי את התגובות שקיבלת. חותם על כל מילה. אודי

25/05/2022 | 18:37 | מאת: ינשוף

תודה לכולכם על המילים והבנה זה המון בשבילי תודה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית