שקרים, שקרים, שקרים. .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/05/2022 | 22:10 | מאת: רוני

לבעלי שחושב שאני גמולה. גונבת-ממש ככה, אלפי שקלים מהחשבון המשותף ולא מצליחה לעצור את זה... וזה עוד שיש לי מירשם מסודר לכל חודש, מרופא פסיכיאטר,ורופא רגיל)הם לא יודעים אחד על השני... כך שכל חודש אני מתחילה עם כמות כפולה.

הי רוני, מדאיג מאוד, ומצטרף להודעה הקודמת על שליחת ההודעה האובדנית. אני משער שאת מודעת לסיכון שבכך, וממליץ לפתוח את הנושא בטיפול ולא כאן. אודי

20/05/2022 | 07:46 | מאת: סוריקטה

הי רוני שוב, והנה סיפרת כאן את האמת. אולי בעלך אינו 'עיוור' כל כך. אולי הוא פוחד להתעמת ונוצר מעין קשר של שתיקה? אולי החוט המקשר שהתהווה עכשיו בין המטפל למשפחה יגרום לשוחח על כך פנים מול פנים? לפעול, לכעוס, להתפוצץ, לשחרר? כמובן שאיני מכירה כלל את התמונה ואלו רק השערות, וייתכן שאני טועה. נדמה לי שבשעתו הזכרתי את הקול המתרברב פורץ הגבולות. מניחה שאת מבקשת שיתפסו אותו ויגדרו אותו (כי אינך מצליחה בעצמך) ויתאפשר לך להיות קצת את. מסכימה עם דבריו של אודי - הודעות כאלה יש בהם טריגר, וכאן אנחנו די חסרי אונים מולן. עוד יותר בועתי מאשר הטיפול. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית