מאד מעניין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2022 | 19:43 | מאת: סוריקטה

הי כולם, מאד מעניין. התופעה של הקריסות בשבועות האחרונים - נדמה שפחתה. וכאילו אני חשדניסטית מזה שאני לא מוטרפת-מתרסקת. כלומר, באמפליטודות הקיצון ההן. לא אדישות או אפתיות, אלא אפורים סטנדרטים, אולי. וואלה, סוריקטה

19/05/2022 | 08:25 | מאת: מיכל...

נשמע כיוון חיובי..גם חיובי מלחיץ (מניסיון) אז לאט בקצב שלך...הולך ומשתפר, ילך וישתפר..האפור יהפוך צבעוני ;)

19/05/2022 | 12:13 | מאת: חטוליטוש

אני חושבת שאולי זה קשור בתהליך שאת עוברת ...מקבלת את הקשיים שעימם את מתמודדת לבד וזה בכלל לא פשוט ולא מובן מאליו ימים אפורים אולי אומרים שיש שקט מסוים..? חטולית

19/05/2022 | 17:48 | מאת: אביב 22

מאמצע מאי יש שינוי אנרגטי זה לפי האסטרולוגיה 🤣😂. לא יודעת עד כמה אני מאמינה בזה אבל משהו בכבדות יורד יש יותר השלמה עם הדברים . אני שמחה שמתחיל להשתחרר מקווה שגם יהיו ימים צבעוניים אביב

19/05/2022 | 18:12 | מאת: שירה2017

סוריקטה אהובה, כמה טוב, קצת שקט, קצת אפור מבורך. מתפללת שתמשיך המגמה לעוד ימים של שקט וטוב. שלך שירה

19/05/2022 | 20:36 | מאת: סוריקטה

הי מיכלי, אהבתי שהוספת עוד מימדים. מאפור לצבעוני. תודה :-) סוריקטה

19/05/2022 | 20:38 | מאת: סוריקטה

הי חטולית יקרה, כן, האפור משמעו שאינו קיצון. שהוא בין לבין. תודה יפה שלי, סוריקטה

19/05/2022 | 20:43 | מאת: סוריקטה

הי אביבונת, תשמעי, לא מעט אנשים שאני מכירה הזכירו את עניין האסטרולוגיה בתקופה זו ואת האנרגיות. כביכול אנשים חוו רצף ועומס של אירועים כבדים. והנה את אומרת שסוג של הקלה מרחפת באוויר. כאילו קלעת. תכלס - עכשיו הימים הארוכים בשנה מבחינת שעות אור. באמת הרבה אנרגיית שמש :-) וגם השינוי באורך הימים רגוע יותר סביב נקודות אלו. תודה, סוריקטה

19/05/2022 | 20:44 | מאת: סוריקטה

הי שירה מתוקה, ואת הרי יודעת שאני תמיד קוראת לך לבוא. ואני שמחה שאת פה. סוריקטה

19/05/2022 | 20:46 | מאת: סוריקטה

אחלו לי בהצלחה בשבוע הבא? הולך להיות שבוע עבודה עמוס וקצת שונה מהרגיל. איחולי כוח לכל הזאטוטים. סוריקטה

הי סוריקטה, דרך האמצע אולי? זה מעולה אם כן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית