לגבי הבלבול הוא אכן שכח........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/05/2022 | 16:47 | מאת: מיכל...

אודי וכולם, לא שתפתי בתכנון..לא תכננתי לספר, המטפלת יודעת וזה הספיק לי .. אבל שמחה ששתפתי, זה הגיע כי היא שיתפה אותי ושאלה בעצתי ואז ספרתי מניסיון אישי... הקרבה אליה אפשרה באותו רגע..ואנחנו יותר קרובות היום..לא הייתה לי חברה קרובה.אין לי חברות קרובות..אבל עכשיו כנראה ש.....אולי כן יש לי פתאום??? לכן מוזר לי..

12/05/2022 | 05:59 | מאת: סוריקטה

שכך... מעניינת הטעות (המכוונת או לא) הי מיכל, תקווה יפה התגלתה בך. סוריקטה

12/05/2022 | 17:33 | מאת: מיכל...

חייכת...התלבטתי אם לכתוב הודעה נוספת לשנות את הטעות :) אבל יודעת מה? גם קצת נשכח... ;) ולראשונה בחיי יש התחלה של חברות לעומק, מה שיחלתי לו פעם וחשבתי שלא יקרה....

הי מיכל, נשמע לי נהדר :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית