הרבה זמן לא הייתי פה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2022 | 14:20 | מאת: -חנה

כואב לי ועצוב לי... הייתה לי הפלה): ככ ציפיתי וקיוויתי ורציתי ואז הכל נגמר.

הי חנה, כל כך עצוב לשמוע... אודי

10/05/2022 | 05:15 | מאת: סוריקטה

הי חנה מתוקה שלנו, כמה שובר נפשית. בינתיים איתך בשקט ובבכי. מחבקת, סוריקטה

10/05/2022 | 07:25 | מאת: מיכל...

עצוב לשמוע...מאוד. איך את? שתפי. חיבוק שמתאים..

10/05/2022 | 17:56 | מאת: רוני

משתתפת בצערך. איזו אכזבה כואבת.:-(

10/05/2022 | 20:03 | מאת: חטוליטוש

היי חנה מתוקה צר לי נורא לשמוע על ההפלה.. חטולית

11/05/2022 | 15:34 | מאת: -חנה

אתן כאלה מקסימות וגם אתה אודי .. כמעט ולא פה, מדי פעם נכנסת רואה שעדיין יש פה חיים(: קשה לי ואני לא בטוב, מוצאת את עצמי בוכה ברגע מכל דבר כמעט, אתמול גם עלו לי מחשבות אובדניות אחרי הרבה מאד זמן בלעדיהן... קשה לי עם בלבד, הכאב ככ חזק ואני פשוט לא מאמינה שזה קרה לי... אחרי כמעט שנה של טיפולים סוף סוף נקלטתי ואז הכל התפרק לי מול העיניים. אחרי שכבר ציפיתי וקיוויתי ושמחתי. חושבת שלראשונה בחיי הייתי קצת שמחה. וגם יש בי כעס על זה, למה ?? למה זה קרה? למה לא מגיע לי קצת טוב בחיים? ככ השתדלתי והתאמצתי... ועכשיו בוכה

11/05/2022 | 16:56 | מאת: שירה2017

חנה יקרה, מצטערת לשמוע. עצוב מאוד. איתך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית