יום עצוב...והמעבר ליום העצמאות.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/05/2022 | 07:54 | מאת: מיכל...

זוכרת..היטב זוכרת.. בעלי ממשפחה שכולה..לא הכרתי- רק בתמונות. אך חברי הכרתי...מספרת עליהם לילדים בגן, אישיותם המיוחדת.. טוב שאין זיקוקים- הלוואי שנשמור על אלו שחיים!!! שנפצעו ונלחמים יום יום.... השבוע הזה מיום הזיכרון לשואה שמשפחתי גם איבדה. ויום הזיכרון ואז ...מגיע יום העצמאות..המעבר..רק בישראל🇮🇱 ועכשיו שהילדים שלי במדים כולי צמרמורת.....לראות את הבן שיצא הבוקר עם מדים והבן השני שיגיע לחג כנראה בצהריים.. צמרמורת...שישמרו מכל . יום קשה. המעבר קשה...החיים כאלה- טוב ורע. בזכותם אנחנו פה! יהי זכרם ברוך.

04/05/2022 | 18:16 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, טוב שאין זיקוקים - סוף סוף. אמנם אין לי אישית דור המשך, אבל יש אחיינים במדים ביחידות סופר קרביות. שיהיה טוב, סוריקטה

הי מיכל, המעברים האלה מאפיינים את חיינו כאן, ובכלל. והנה - התרחש לו המעבר מהשכול והעצב לחגיגות ולשמחה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית