תשלום על ביטול פגישה בעקבות מצב בריאותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/05/2022 | 09:40 | מאת: NOT_FOUND

היי יש לי מטפלת עובדת סוציאלית שאני אצלה מזה כשלושה חודשים, במהלך השלושה חודשים האחרונים היא ביטלה לי פגישה ברגע האחרון במסווה של: "מקווה שלא יצאת עדיין מהבית אאלץ לדחות את הפגישה מ 10 ל 13", כמובן שלא יכולתי אז הפגישה בוטלה - ולא קבעתי תכניות בהתאם. ופעם אחת היא יצאה די חסרת אחריות ואמרה לי שעה מסויימת והתכוונה לשעה אחרת כך שיצאה שחיכתי ברכב שעה שלמה עד שמטופל אחר שלה יסיים איתה. שבוע שעבר אני הרגשתי לא טוב בבוקר של הטיפול ולא היה לי ממש קול כדי להגיע לטיפול - ליטרלי לא יכולתי לדבר וזה קרה במהלך הלילה של לפני אז לא יכולתי ממש להודיע בצורה נורמלית. עכשיו בדרישת תשלום היא מציינת שאאלץ לשלם על הפגישה הזאת כי לא הודעתי מראש, האם זה מקובל?

שלום לך, זה מקובל לדרוש תשלום על פגישה שלא הודעת בזמן שלא תגיע אליה. יחד עם זה, אפשר וחשוב להגדיר את החוזה הטיפולי - ובין השאר - כמה זמן מראש אפשר להודיע על ביטול ומה קורה אם המטפל מבטל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית