לג'קי משרה:-))))))))))))

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2001 | 02:04 | מאת: שרה

"מעציץ מציץ הציץ. מיץ יוצא - מן החמציץ, התינוק מוצץ,מוצץ, בלון - עף - עד - ש.... מתפוצץ! הכדור קופץ קפיץ - קפוץ ונופל ישר לבוץ, מהבוץ יוצאת צפרדע ששואלת - מי יודע? מי יראה לי את הדרך? בדיוק - או רק בערך............ לפנים - או לאחור? להיתקדם?......... ואולי לחזור? לימין?............ - אולי לשמאל?........... ............ככה היא תמשיך לשאול, גם מחר גם מחרתיים .... אז שלום! ולהתראות! ............בנתיים............ מתוך קישקושירים של קישקשתא ג'קי מתוקה, אל תתיאשי. אני יודעת שקשה ונמאס מהכל אבל באמת שאסור לנו להתייאש ןלתת למחלה לנצח אותנו. אני כאן אם את רק רוצה והפחד, אנחנו נראה לו מי אנחנו... אוהבת המון, והנה לך חיבור אנטי פחד ויאוש ודיכאון, שרה

17/06/2001 | 09:27 | מאת: Jacki

אין כמוך חומד! את נהדרת! מס' 1! ממש גרמת לי לחייך! תודה נשמה שלי! Have a great day ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית