חלום רע.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/04/2022 | 08:27 | מאת: אביב 22

אודי אולי אתה יודע נפלתי מהמיטה (פיזית) כבר כמה פעמים .. מתוך בריחה בחלום ממישהו .... הבוקר שזה שוב קרה חשבתי אולי בכל זאת. זה מצריך בדיקה רפואית .....אני עוד צעירה אבל אולי השיתוק שינה כבר לא כל כך עובד. רעיונות ????? אביב

הי אביב, יש תסמונות, שניתן לבדוק, שיכולות להסביר זאת. אז זה רעיון טוב להבדק. אודי

18/04/2022 | 23:36 | מאת: חטוליטוש

היי אביבוש אין לי מושג בכלל מה זה אומר שיתוק שינה..ואייך זה בדיוק מרגיש..פוגע. . גם לי זה היה קורה המון פעמים לפני שעברתי את השבץ המוחי אך זה בכלל לא מה שאני רומזת עליך מבינה ?? רצוי בהחלט שתיבדקי בענין אצלי לא מצאו כלום בכל הבדיקות שעברתי יתכן וזה רק בגלל מה שקרה לי לי אז לפני כמעט 7 שנים אני שוב בבדיקות מפני ששוב אני נפלתי מהמיטה תוך כדי שינה אין לי זכרון של רדיפה אחרי או משהו בסגנון הזה גם אז לא היה מאחלת לך בריאות טובה ובבקשה אל תזניחי את הנפילות האלה גם אם זה מרגיש לך שזה בא כתוצאנ מחלומות של רדיפה אחרי חג פסח שמח אהובה חטולית

19/04/2022 | 06:54 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אולי גם קורה במקביל משהו הפוך. את נופלת, ואז בשלב הנפילה החלום מנסה להתאים את עצמו ולנסות לשמור על השינה. נפילות זה מפחיד. גם שיתוק שינה. נראה לי כיוון נכון לבדוק רפואית. ובכל מקרה, אנחנו מאמינים שהגוף והנפש שלובים זה בזה. מה זה לא כיף. אוף. סוריקטה

20/04/2022 | 20:22 | מאת: אביב 22

תודה על השיתוף קשה לא פשוט תודה תשמרי עלייך אביב

20/04/2022 | 20:24 | מאת: אביב 22

האמת כן מפחיד מוצאת את עצמי עכשיו בחרדה שאולי אפול גם ככה השינה לא הייתה משהו אז עכשיו בכלל ובעיקר זה כואב למזלי לא שברתי כלום ועדין זה ממש כואב תודה אביב

21/04/2022 | 20:15 | מאת: סוריקטה

אוי אביב, ממש כואב. האסוציאציה המוזרה שלי היא - וואו, כמה שנים לקח עד שהסכמתי לישון על מיטה, שהיא בגובה, עם מזרן. ס"ה 13 שנים אחרונות. כמה פחד וכמה היה קשה להרים אותי לשם, ולא נפלתי. אבל הייסורים של להיות שם מטורפים. ממש ממש מפחיד. הלוואי ותמצאי דרך להגן. והלוואי שלא יחזור על עצמו. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית