חזרתי לאחל חג שמח! והחייל שלי בא לחג😁

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2022 | 11:28 | מאת: מיכל...

חג שמח אודי וכולם! שנרגיש חירות אמיתית! וגם אספר שמאוד מוזר שאני חולמת חלומות על המטפלת שאני באה לטיפול במקומות לא שייכים ולפעמים הילדים שלי איתי 🤣 כמו באוטובוס..מה זה אומר? אין לי מושג...אבל סוף סוף יכולה לומר שיש געגוע טוב!!!! )אולי הגעגוע הפחות טוב זה תלות וכו'...למרות שמבחינתך אודי כל געגוע הוא טוב..) אז חג שמח וכשר. אושר ועושר. בריאות הכי חשוב!!! אוהבת את המקום ואת כולכם.

הי מיכל, נכון, אני בעד געגועים... ושיהיה החג שמח! אודי

15/04/2022 | 19:46 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, .... זה אולי אומר שהיא איתך גם בדרכים, גם כחלק מהמשפחה. נראה נהדר בעיניי. להבנתי, תיארת עצמאות. חג שמח! סוריקטה

17/04/2022 | 15:25 | מאת: מיכל...

בהחלט משהו השתנה ... הדרך לעצמאות. תודה יקרה.

18/04/2022 | 08:34 | מאת: אביב 22

בהחלט מקסים בעיני שהיא אתך בלב והבן בא ליג זה כבר עושה אושר גדול לגמרי עוף גוזל רואה חג הפסח מביא איתו חירויות :) לא רק עשר המכות אתך אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית