עוד יומיים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/04/2022 | 02:00 | מאת: סוריקטה

לצד הטיפוס על הקירות - קיים הפחד לצאת מהבית. שנים התכווצתי והתחבאתי, והנה יצאתי, ואז סגירות מאולצת. אנשים מן השורה ניסחו זאת בצריך להתרגל מחדש. לעולם בחוץ. בלבול. לא יחזור להיות כשהיה. לעולם. וערב הסדר, ולא רק בגלל הבידוד והמחלה, די כרגיל - עם עצמי. הנה דוגמא לאחת החרדות המאפיינות את הלילה הזה במיוחד. לצאת החוצה. הכי פוחדת להיפרץ אולי להתפרץ בלילה הזה. זו כנראה גם תקופה מקבילה בשנה להרעלות של פעם. סוריקטה. הלך לי עוד לילה |שיעול| הי לכם, חוששת לאחל חג שמח, כי החדשות מאד לא שמחות, ובכל מקרה - שלכם, ס

14/04/2022 | 19:10 | מאת: אביב 22

רק להגיד שאני אתך בלב אביב

הי סוריקטה, חג בסדר, זה בסדר? שיהיה חג בסדר... אודי

15/04/2022 | 06:19 | מאת: סוריקטה

אולי דווקא שיהיה חג ב'בלגן'. לשחרר קצת מהשמירה הקפדנית והדוקה על סדר. בלגן מאורגן וסביר, לא מהקטסטרופות של החדשות. עדיין לא מתירה, אבל כזה. תודה, אודי יקר, על קווי המשך, שלך, סוריקטה

15/04/2022 | 06:20 | מאת: סוריקטה

הי ממוש, לא מבינה איך זה שאת עוד לצדי. לב זהב שאת, סוריקטה

17/04/2022 | 19:57 | מאת: אביב 22

זה הדדי גם אני יכולה לשאול אותך את השאלה הזאת ... אתך ,קראתי אותך גם למעלה יותר מידי מכונסת על סף הנעלמת ובכל זאת ...מנסה קצת אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית