ביקשתי קיבלתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2022 | 19:57 | מאת: סוריקטה

ביקשתי לי חופש מהעולם קיבלתי (נגיד) ושלושה ימי בידוד חלפו ודי נשברתי ואולי כי ערב - ההרגשה הפיזית גם מעוכה יותר, ואולי כי המחלה קצת מתקדמת בכל זאת. מסתמן שכל זה יארך שבוע ובתוכו החג, החג, שתמיד יש בי קול שכל כך מבקש לבטל אותו מהלוח. לפחות את הלילה של הטקס. לא כל כך חירות הפעם, וגם לא בריאות כפי שטעיתי לחשוב. עדיף זה מהפיגוע שכמעט הייתי ממש לידו בשעות סמוכות. סוריקטה

הי סוריקטה, למרות שעדיף מעיכות על פיגוע, נשמע מבאס למדי. אני משער שהחג לא מוסיף. אלו זמנים קשים גם במציאות החיצונית, ונקווה שיתייצבו הדברים במהרה. אודי

12/04/2022 | 20:00 | מאת: מיכל...

רפואה שלימה. חיבוק שמתאים. חג קל ושמח כמה שניתן. חיבוק שמתאים..

13/04/2022 | 16:16 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, כבר בשלבי החלמה, אבל מטפסת על הקירות. חווייה הזויה, מה אומר. סוריקטה

13/04/2022 | 18:14 | מאת: מיכל...

היינו בסרט הזה וכמעט כל העולם.. שמחה שלקראת הסוף. לגמריי לטפס על קירות ...😁

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית