פסח טריגר אמא.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2022 | 19:49 | מאת: אביב 22

אני לא יודעת אם זה החג שקרב הבועה מתפוצצת לי בפנים אמא הייתה איננה כל חיי ועכשיו היא איננה ישנה אבל איננה וכל כך חסרה הבור הזה ירדוף אותי עד יום מותי האמא האיננה החסרה כואב לי הלב והנפש רסיסים אביב

הי אביב, נראה לי בהחלט שהחג המתקרב מעלה תחושות הקשורות למשפחה, ובעיקר - לחוויות ההיעדר. תקופה מורכבת, חגים. אודי

12/04/2022 | 07:49 | מאת: סוריקטה

והקטע שאנחנו נמצאים לידה ומסורים אליה עד בלי קץ, ומנסים להרעיף הכי הרבה אהבה שבעולם כדי שהיא תשוב ותחיה ותהיה אמא. ומנענעים - והיא קפואה. ולמה ההיצמדות וההתעקשות, למה... אביב יקרה. מקווה שאת שומרת על עצמך. שלך ואיתך, סוריקטה

12/04/2022 | 19:57 | מאת: מיכל...

מורכב..רק לומר שזה מובן ההרגשה הזו. חגים בכלל...מחבקת כזה שמתאים. חג שמח כמה שניתן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית