הגעתי הבוקר, לא ראיתי תשובות ולפתע הן הופיעו 😂

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/03/2022 | 07:27 | מאת: מיכל...

בכל מקרה, לא ממש עשיתי משהו מיוחד ביום הולדת אבל היה לי יום חופש שזה היה נחמד. הזמנים השתנו...דברים משתנים עם הזמן,חלקם לטובה חלקם קצת פחות. וכן, לשינוי צריך להתרגל, לפעמים לאט לפעמים מיד..(שינוי השעון לדוגמא מבאס ממש. שישאירו שעון קיץ הלוואי) מאמינה שהשתנה לטובה אצלי, חלקם בהחלט מעוררים חרדה..גם אם השינוי לטובה. שיהיה שבוע טוב😉

27/03/2022 | 18:14 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, יום חופש בתאריך - זה ממש אחלה וממש נחמד! שיהיה שבוע בריא, סוריקטה

הי מיכל, יום חופש ביום ההולדת זה בהחלט נחמד... וגם שינויים לטובה זה מעולה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית