צעקה חרישית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/03/2022 | 18:18 | מאת: סוריקטה

הי, דיכאון, לצערי. וצער וזעם ואולי פחות גישה למילים. ואולי השמש שמאחורי העננים והקור תתגלה כדרכו של אביב וברכות לך מיכל, גם אם באיחור תחושה של הרמת ידיים ואולי זו התקווה סוריקטה

24/03/2022 | 20:10 | מאת: אביב 22

יקרה סוריקטה , כל כך שמחה שבאת הזמנתי אותך בליבי הבנתי שאין לך מילים וטוב שמצאת זעם כעס חוסר מילים ובכל זאת מצאת להם מילים עם סיום למחשבה על תקווה זה טוב שאת פורקת את מטעני הכעס מהגוף ומהנפש מגיע לך ובהחלט נאחוז תקווה מאמינה בך , בטוחה שאת יכולה אביב

הי סוריקטה, השמש שם, תמיד, וכדרכו של אביב היא תתגלה. וגם לגשם ולקור יש מקום. אודי

25/03/2022 | 07:20 | מאת: מיכל...

פתחתי הבוקר את הפורום..(שינוי גם אצלי מההגעה לכאן) בכל מקרה סוריקטה יקרה, תני מקום לרגש....טוב שכתבת. מקווה שכבר יותר טוב. מן הסתם שבוע הבא תראי את ההודעה. תודה על הברכות❤

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית