אני כבר לא עפה ברוח יש לי שורשים...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/03/2022 | 14:39 | מאת: אביב 22

בשנה האחרונה , אני בנתיב המהיר של האוטוסטרדה לטוב לרע ...החיים כמו בחיים זורקים מדבר לדבר .. הרבה דברים של גדולים , עדין מלחיצים אותי עדין מאבדת כיוון ואחיזה .... אני כבר יודעת שדברים יתייצבו אני לא נבהלת מהתחושות ובכל זאת טוב לדעת שיש לי עוגנים ... וכאן זה אחד העוגנים ...אז תודה אודי שאתה כאן אוחז יחד איתנו עוד קצת שנגדל באמת ... שתהייה שבת טובה ....

הי אביב, שבת חורפית ונעימה גם לך! אודי

27/03/2022 | 06:18 | מאת: סוריקטה

הי אביב, המון אומץ הן לעשות והן לומר בקול את צריכה לזהות אותך בתוך כל זה, ובתוך הבהלה שקמה עליך נוכח הניסיון וההתקדמות. רק שיישמר ועוד. שלך, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית