תודה אביב וחטולית...תודה אודי שהבהרת... .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/03/2022 | 15:14 | מאת: מיכל...

אז "חגגתי" יום הולדת.. פייסבוק מודיע לאנשים על היום הזה..מצחיק...שכבר לא זוכרים כלום היום בלי "תומכי זיכרון" 🤣גם מספרי טלפון כבר לא זוכרים בע"פ... בכל מקרה יום של מחשבות..תודה שברכתן.

24/03/2022 | 20:03 | מאת: סוריקטה

היו רושמים תאריכים על לוח שנה או ביומן; ומספרי טלפון בפנקס; ואכן היינו זוכרים מספרים שהיו מאד בשימוש בראש. אימון חשוב. נו טוב, ברור למה התכוונת אפילו אין צורך להקליד מלא - גוגל ישלים. הקלות הבלתי נסבלת והזמינות אבל תאריך כמו האקווינוקס האביבי - הוא ממש תאריך זכיר. הלוואי שנראה יותר את השמש (ואז נזכר שצריך כבר קרם הגנה...) סופ"ש נעים, סוריקטה

הי מיכל, ממש! עשית משהו מיוחד, שונה, כדי לציין את יום ההולדת? מזל טוב, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית