היום הראשון של האביב... שוב, היום הזה בשנה....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/03/2022 | 17:59 | מאת: מיכל...

אלא שהוא שונה מפעם...אחר. הגיע הערב..מסתיים היום הזה בשנה..מספרת שהפך ליום אחר מפעם.. פתאום עצב יורד אחר..מוזר. יום אחר יום עברי ולועזי..כמעט התאחד התאריך.. אולי כי נזכרתי בהודעות מכם..מפעם. אולי כתבתן היום? מוזרה ההרגשה. אולי קשור לרעיון הפרידה מהפורם הזה שכנראה תהיה בקרוב.. בלתי נמנע.

21/03/2022 | 21:58 | מאת: אביב 22

מזל טוב שפע של טוב והרבה הרבה טוב בריאות אושר עושר שמחה ואהבה חיבוק ענק אביב

21/03/2022 | 22:10 | מאת: חטוליטוש

מיכלי זה יום ההולדת שלך היום ? יום הולשת שמח ! אז למה עצוב ? מאחלת לך את כל הטוב שיש בעולם הזה להציע לך יקרה שאת מצטערת אין הרבה מילים בין לבין האריזות חטולית

הי מיכל, שינוי אינו בהכרח פרידה, כמו שכתבתי למטה... יש פעמים שאפילו יש משהו טוב בשינוי. ואביב זו עונת מעבר, עונה של שינויים. ושינויים גם מעוררים חרדה לפעמים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית