הבלאגן כבר התחיל .......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/03/2022 | 13:04 | מאת: חטוליטוש

כן התחלנו כבר לארוז מהבית ארגזים של כל מה שרק אפשר לרוקן מהבית אל בית הרוחות אני לא נכנסתי לשם רק ארזתי כדי שלבן שלי ואשתו עם 2 הילדים יהיה מקום לבוא לגור אצלנו הולך להיות צפוףףףף פחד אך באין ברירה כשרוצים לעזור ולתמוך עם כל הקשיים עושים הכל !!! ידעתי שזה צריך להתחיל מתישהו...רק תמיד לוקח לי המון זמן עד שזה יורד לסוף דעתי..כן כבר בימים האלה יתחילו להגיע הדברים שלהם ואני לא יודעת איפה יהיה לי מקום לדרוך כך רגל.. אני יודעת שאני לא חולה אך מרגישה כך כאלו שכן..מעצבן נורא אייך מתמודדים עם מצב כזה ?הלוואי שידעתי ובין לבין יש גם את אמא שלי שזקוקה לי בכל מה שרק יכולה.. תודה לכל מי שגיב זקוקה לגיבוי חטולית

21/03/2022 | 20:29 | מאת: מיכל...

לא פשוט מגורים כאלה. לפעמים אין ברירה. מקווה שיהיה זמני ולא לאורך זמן. בהצלחה

21/03/2022 | 21:56 | מאת: אביב 22

וואוו אהובה ממש. אבל ממש לא פשוט חיבוק ענק ענק ובהצלחה אוהבת אביב

הי חטולית, משהו שלמדתי בצבא: גם כשצפוף מאוד, בלאגן, תנאי לחימה - תמיד אפשר לארגן פינה קטנה ואישית שהיא שלך. זה יכול לעזור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית