מיואש מהחיים האלה אין מוצא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/03/2022 | 09:23 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב, בן 38, גר לבד בתל אביב, הומו, אני עובד כשכיר. אני פשוט מיואש מהחיים אני נמצא בטיפול מזה שנה שלא עוזר לי. אני שןנא את העבודה, אין לי חברים , כמובן זוגיות אין על מה לדבר, אני בוכה כמעט כל יומיים מהסבל היום יומי שלי. ניסיתי לעבוד משרדים פשוט סבלתי בכולם- לא יכול לסבול שעומדים לי על הראש, שבכלל פונים אלי לגבי משהו- אין לי כוחות לטפל בכלום, מצידי שהכל ישרף כאן. אין לי בטחון כדי להיות עצמאי ובטח לא עצבים כדי לטפל. הלוואי ויכולתי לישון כל היום, לפחות בחלומות יש לי חוויות. המקןפ היחיד שכיף לי זה מסיבות שם אני משתכר וכו' - אני מקבל שם חיזוקים למראה שלי ומתחילים איתי לא מעט אבל כשהסטלה נגמרת הכל נגמר, כולם מתאדים זה משהו נורא. אני פשוט מיואש ברור לי שאני צריך כסף כדי לכלכל את עצמי אבל אני לא מסוגל עם הסבל היום יומי הזה. אני גם לא מסוגל לעבוד כ"כ הרבה שעות -9 שעות של סבל- אני חוזר גמור הבייתה, אין כח לפתח שום דבר מעבר לעבודה. והכי הורג אותי כאמור שאין לי חברים בכלל זה מזעזע. הגעתי למבוי סתום בחיים שלי, הטיפול שאני עובר לא עוזר בשום צורה, הוא פשוט מיותר. מה אני עושה

21/03/2022 | 12:55 | מאת: חטוליטוש

שלום לך אני מאמינה שאם תחליף עבודה למשהו שכן מענין אותך לעשות הזמן יחלוף יותר מהר ואולי גם תמצא שם עמיתים שאפשר ליצור אפילו יחסי חברות לגבי זוגיות אין לי תשובה מתאימה אך אולי.....!? בהצלחה חטולית

שלום לך, פירטת רשמיה ארוכה של דברים לא טובים, כולל חוסר כוחות וחוסר מוטיבציה שלך לשנות משהו. יש לי 3 מחשבות: 1. האם אתה יכול למנות גם דברים שעושים לך טוב (רשמת אלכוהול, אז בנוסף)? 2. האם אתה מטופל תרופתית? 3. המטפל/ת יודע/ת על התחושות שלך? אם לא - חשוב מאוד לעדכן, אפילו להדפיס את הודעתך ולהראות. אודי

29/03/2022 | 10:22 | מאת: NOT_FOUND

כן המטפל יודע, הוא עו"ס קליני לא פסיכולוג קליני, לכן אולי לא מקצועי מספיק ולא עוזר

שלום לך, עו"ס קליני אמור להיות מקצועי מספיק. חשוב להביא את הדברים שכתבת לתוך הטיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית