שינוי מתמשך..נצח במונחי אינטרנט......נכון....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/03/2022 | 09:42 | מאת: מיכל...

אודי יקר! וצריך שניים לטנגו ;) זאת אומרת שהשינוי הוא משני הכיוונים. גם שלך ולא רק התמעטות הנוכחות כאן..כלומר עזרת לנו לגדול, לצמוח ולשנות. ואמרת גם אובדן אז בהתחלה נתת לאחרים לענות יותר כדי לאפשר שיח. אחר כך בכך שהתחלת לענות רק לפני סגירה גרם לכתוב יותר לקראת סגירה כדי שתענה לנו אולי אם רצינו "רק" תגובתך ולא אחרים...🤔 ושלא ישאר יומיים ללא מענה. אפשר לראות הכל בזוויות שונות ;) מה שבטוח הייתה גם דחיפה מהכיוון שלך- לטובה 😅 והנה עכשיו במצב הנוכחי אולי אתה שואל את עצמך לאן פניו של הפורם שנראה כמו קיים כבר "נצח"... אז מאמינה שכנראה תסגור אותו בקרוב. יהיה קשה ביותר כמובן להפרד מפה. מעניין שמהטיפול שלי נפרדתי. עם אפשרות להגיע כשאצטרך. פה יהיה אחרת. איך נגיע כשנצטרך? 😉 אי אפשר. או שישאר פתוח או שיסגר..אין פה את האפשרות לאיזה קו של שמירה על "קשר"...מחשבות.. ואולי גם המחשבות שלי קשורות למורכבות החודש הזה בשנה🙄 הנה כותבת ביום שישי למרות שישאר הרבה זמן עד שתעלה ההודעה- צמחתי🤣 תודה יקירי.

21/03/2022 | 12:50 | מאת: חטוליטוש

היי מיכלי נכון שיש התמעטות של תנועה החיים מכתיבים היום קצב קצת יותר איטי מפעם לא לכולנו תמיד יש אפילו כוח נפשי להכנס ולשתף ימים קשים לכולנו וכולי תקווה שאודי לא יסגור את הפורוםםםםם חטולית

הי מיכל, הי חטולית, איני סוגר את הפורום, אל חשש. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית