פורים שמח!!!!...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/03/2022 | 06:33 | מאת: מיכל...

היי כולם! לא ממש יודעת כבר מה לענות לכל אחת מכן ...מקווה שפורים הזה יביא איתו שמחה אמיתית ופנימית. רק אומר שלכולנו יש חלקים כאלה ואחרים ולמדתי מהטיפול לקבל...פשוט לקבל את זה. מחבקת חיבוק מתאים ומאחלת לכולכן פורים שמח!!!! שכל אחת תצליח בדרכה ומאחלת שיתגשמו משאלותיכן לטובה. זהו חודש של שמחה שאצלי תמיד היה מורכב...אז מקווה לעצמי שאחבק את מורכבות הרגשות..וגם לכן ולך אודי הרבה שמחה🤗😘🤡🤠

17/03/2022 | 21:39 | מאת: אביב 22

מקווה שפורים עבר בשמחה מיכלי חודש של שמחה לא אומר שאין בו קושי או עצב יש בהחלט קבלה והבנה של החיים שיש בהם גם וגם ומעל לכל יש בנו את היכולת לשמוח גם שקשה ומורכב ומה שלומך מיכלי ??? אתך אביב

הי מיכל, מצחיק לחשוב שחג של מסיכות הוא חג שמגלה פנים אמיתיות דווקא... שיהיה חג שמח! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית