שתי שאלות חשובות למי שמבין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/06/2001 | 22:21 | מאת: שי

אני אובחנתי כסובל מדיכאון וחרדות ומזה כחודשיים לא יצאתי מהבית ולא הלכתי לעבודה. האים הביטוח הלאומי מכיר בבעיה שלי ואוכל לקבל הכנסה, אם כן באיזה גובה? אני מטפל אצל פסכיאטר, ופסיכולוג אומנם לא הייתי אצל הפסיכולוג חודשיים כי לא יצאתי מהבית, אני מחפש פסכיאטר מעולה! מומחה בתחום החרדות הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת. תודה שי

17/06/2001 | 05:23 | מאת: דר' עמי אבני

שי שלום איני מומחה אמנם בנושא אבל נדמה לי שלא הייתי בונה על בטוח לאומי - התמיכה גם שהיא ניתנת היא מעליבה למדי בהחלט נשמע שאתה צריך להגיע לייעוץ עם מישהו טוב בהצלחה עמי

17/06/2001 | 12:17 | מאת: שי

אולי אפשר לקבל ממך שם או טל של פסכיאטר מומחה בתחום מישהוא שיעזור לי באמת. אני גר באזור השרון. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית