החלקים שממאנים לגדול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2022 | 05:43 | מאת: סוריקטה

בוקר, שלישי. פעמיים כי. בעצם אצלי לכאורה כבר צהרים. התעוררתי בשעה שתיים. בלילה שאמור להיות הקר בשנה. התעוררתי מחום. והמאוורר פעל. המזגן לא תקין כבר שנתיים ויותר. מה עושים איתם? עם החלקים שדפוקים ובכל תוקף מסרבים לגדול. להיפרד. מצפים שמשהו (טוב) יגיע מבחוץ, רק מבחוץ, רק מאמא, עכשיו כבר מתה מתה, כמו עובר שלא לוקח אחריות כמעט בכלום. אין לי באמת טיפול כי לכאורה גדלנו, גם פה בפורום נאמר המשפט הבלתי נסבל מבחינתי - הקבוצה צמחה, ולכן חל השינוי פה. משפט שאפילו אתקוף אותו ואחזור ואומר שמה שאני רואה פה אלו לרוב החלקים של האנשים המוזנחים יותר, החולים יותר, הקטנים יותר. מצפים למשהו שאולי קצת היה ממנו כאן, אולי גם בטיפול, אבל ממשיכים ומצפים. ויש מצב שכל זה מוצה. מאיפה כן אפשר? ואולי אי אפשר בכלל, ואולי חלקי מידי ולא אתפשר, ואולי וויתרנו. די כבר עם הבור הזה. סוריקטה נשמעת כועסת, אך עייפה כפי שרשמתי אתמול בערב, ותיכף תלך להתרחץ ותצא לעבודה ותלבש מסכה לא רק בגלל הקורונה ופורים ויהיה שמח ולבבי ואף אחד לא יראה ויהיה שם. ליצן עצוב

16/03/2022 | 17:30 | מאת: אביב 22

סוריקטה אהובה נראה לי כמו פיטר פן הם לעולם לא יפסיקו לצפות האיזון שבא הוא המקום הזה שמבין שזה לא יקרה ...אמא לא תציל כי עכשיו היא כבר מתה מתה ...ועדין לעולם הם כנראה ימשיכו לצפות כל כך עייפה וכל כך מבינה אותך אביב

17/03/2022 | 05:04 | מאת: סוריקטה

הי אביב, הם מצפים עוד מפעם, כשאמא הייתה צעירה מאד (אך מעולם לא בריאה מבחינה נפשית, וכבר אז לא היה סיכוי). אבל הפאק של הלייף הוא שדבקים בהם, ולא נפרדים ומתעקשים. אחי הבין שיש לו עסק עם מי שהייתה אמא, למרות שמולו לא היו תקיפות וכן הייתה תמיכה ובשלב מאד מוקדם הוא פנה לחוץ, לדרכו. נפרד ולא נאחז בציפיה. אולי כי הוא בן. מניחה שמורכב יותר, אבל ניחא. שלך, סוריקטה

הי סוריקטה, יש כאן באמת שינוי, מתמשך. הכתיבה מתמעטת ויש ימים בהם אין בכלל הודעות (כמו בתחילת השבוע). המקום כאן קיים נצח במונחי אינטרנט וחלק מהאנשים כבר לא כאן. אפשר לקרוא לזה גדילה, שינוי, התפתחות. אפשר לראות בזה גם אובדן. מזכיר את החיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית