נרקסיזם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/06/2001 | 19:47 | מאת: מלכה

1. אבקש הגדרת המושגים הבאים בליווי דוגמאות.:נרקסיזם, תסביך אלקטרה.

17/06/2001 | 11:13 | מאת: אורה

לגבי נרקסיזם- קשה להגדיר בכמה מילים מציעה לך להכנס למנוע חיפוש ( google הוא האהוב עלי) ולהקליק את שתי המילים. בגדול מאד אדם נרקסיסט הוא אדם שמאוהב בעצמו, וזוהי יכולה להיות תרכובת של כמה הפרעות ביחד. (אם תרצי אספר לך את האגדה ממנה נלקח השם). תסביך אלטרה; האם את יודעת מהו תסביך אדיפוס? כי זה בערך הצד השני שלו זהו השלב בו הילדה מתחילה לפתח רגשות מיניים ולהימשך לאביה (כמו שהבן נמשך לאמו) זהו שתי תשובות כלליות על שתי התופעות יש חומר רב בספרות בטח המומחים כבר ישלימו אותי יום טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית