יום האישה ובכלל ....שוב בטלויזיה עוסקים בנושאים כאלה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2022 | 21:42 | מאת: מיכל...

מי אישה? מה אישה? למה לעולם לא מרגישה אישה??? למה?? תמיד,שאמרו לי "גברתי" לא הבנתי שפונים אליי בכלל... לשם "אמא" התחברתי מיד. למילה גברת או אישה..מעולם לא. הרגשתי ילדה לפעמים עדיין כך. הרגשתי לפעמים מתבגרת מעט...אבל לעולם לא מעמד של "אישה" חבל. ופתאום אולי ..זקנה- מזדקנת שקפצה עליי הזקנה..אבל ילדה קטנה בפנים שצצה כל הזמן. מוזר...מקווה שהבנת. והנושא של פגיעות...אוףףףףף קשה. קשה. קשה. רצית? ביקשת? חיפשת? מה חיפשת?

הי מיכל, אכן, דבר מורכב זה נשיות. אני מקווה שכן תוכלי להרגיש אשה, ולא רק את הנגזרות שלה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית