סיפורים איומים במשפחה שלי................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2022 | 14:02 | מאת: רוני

הסיפור של אחי שפגע בי הסתבך בכל מיני צורות ומכל מיני כיוונים. כרגע, המצב הוא שהוא החליט לשתף את הילדים שלו במה שהוא עשה לי. לא יודעת אם הוא אמיץ או לא. יודעת שאותי זה מפרק לגורמים...

09/03/2022 | 17:18 | מאת: חטוליטוש

היי רוני מבינה אותך כל כך חיבוק גדול חטולית

09/03/2022 | 21:35 | מאת: מיכל...

היי רוני, אני חושבת שזה דבר גדול. להודות באשמה..וואו. נשמע שהוא עובר תהליך וזה דווקא חיובי מאוד! עד כמה שזה קשה עבורך.נשמע תהליך חשוב!!! ואני חושבת שזה נותן תוקף למה שעשה...ואמיתות לדבר! זה מאוד מאוד חשוב... עד היום אני מתלבטת על מה היה או לא היה...לפחות הוא מודה שהיה!!!! וואו..דבר גדול.

10/03/2022 | 13:44 | מאת: אביב 22

מתהפכת לי הבטן אין ספק שהוא אמיץ אל תוותרי עלייך , אם זה לא נכון לך אז לא אני יודעת שאני לא מוכנה שהילדים שלי או שלא ידעו זה לא יועיל ואני לא מוכנה לחשיפה הזאת די לי שהוא זוכר ויודע זה לגבי אחי , אבי זה כבר סיפור בפני עצמו והוא איננו כבר ועשה שינוי משמעותי בהתנהלותו אתך במה שנכון לך אביב

הי רוני, אפשר להבין. הוא עושה דרך, אבל זה נשמע סיוט מבחינתך. נראה לי שגם בך יש אומץ. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית