וידוי אחרון אולי טריגר.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/03/2022 | 15:39 | מאת: חטוליטוש

האגרוף כבר מוכן לצאת לדרך אך ..מאחר לצאת ובמקומו סטירת לחי מצלצלת מתחלפת לה כי אינני אלימה...!! סליחה שלא מגיבה לכן בנות אני במצב נפשי אלים במיוחד הוא פגע ולא פעם אחת אלה מספיק פעמים כדי שיגיע לו לקבל יותר מאגרוף אחד מעולם לא לקח אחריות על הפגיעות שפגע מעולם לא הסביר אייך ולמה פגע לא לקח אחריות על הפגיעות שפגע השתפן פחדן עלוב משחק אותה ראש קטן שלא מבין על מה אני פגועה..! זרקתי לו לא פעם שפגע שהכאיב שנשאר אדיש הפנה מבט הצידה ולא הוציא מילה אחת מפיו ! לא מסוגלת לסבול את המגע שלו! בטח לא את הנסיונות הכושלים שלו להעמיד פנים !! כל כך כואב שאפילו לצרוח כבר אין לי כוח הביא לי עיתון הביתה שבו מדברים גברים שהנשים שלהם עברו פגיעה מינית ...כמו קבוצת תמיכה..שאלתי למה לא תלך גם אתה הרי אתה מטופל גם..יש לך אשה כזו.?? אבל ספר להם גם על הצד שלך שאתה מתעלם ממנו כל החיים על החלק שלך.. נדם ולא הוסיף עוד כעבור שבוע שוב חזר עם " קראתי היום באיטנרנט על סוג נשוי 30 שנים והיא מעולם לא הרגישה שהוא רק מחכה שתיקח כדורי שינה כדי שיוכל לשכב איתה..היו המון ביקורות וקראו לו שם אנס!! ביקשתי שישלח לי את הכתבה ממש צימרר אותי לשמוע דברים כאלה ובתמימות מעושה שאל..מפריע לך שאני מדבר על זה? ומה אתה חושב ?? ממש גרמת לי נחת עצום ..הולך ומתחבא מאחורי סיפורים מצוצים מהאצבע!! נראה לי שכבר הבנתן נכון ולבד במי מדובר כל אלו יצאו אחרי תקופה ארוכה בטיפול עם המטפל שלי מקדישה לו את מילות השיר *ידידי טינטן* יש לי "ידיד"ושמו טינטן והוא קטן קטון קטן והוא"קטן מאוד מאוד" והוא שלי ורק בסוד( עד עכשיו) ואיש עוד לא ראה אותו(כמוני) ואיש עוד לא שמע אותו....! לא אמא ולא אבא(הוא התחבא) לא סבתא ולא סבא (גם כשהיו בחיים) *אך הוא ישן במיטתי* והוא אוכל מצלחתי והוא תמיד תמיד איתי *ידידי טינטן טינטן טינטן* !! בטיפול התפוצצתי והאגרוף שוב התקמץ אך הוא לא היה שם כדי לקבל אותו * ידידי טינטן* סליחה אם נפלתי עליכן בצורה כזו כבר מעל שנה שאני דשה רק בנושא הזה עד שקיבל מקום בטיפול תודה לכל מי שקראה עד כאן חיבוק אמיץ מממני שעדיין לא בטוחה שאשלח חטולית מכוובצת בתוך משבצת סליחה מראש

09/03/2022 | 21:36 | מאת: מיכל...

כמה קשה!!!! אפרופו ההודעה של רוני של וידוי..אצלך הפוך. ועוד נשמע שהוא מתחבט אבל לא מודה! מסובך!!!! איתך יקרה. בקושי.

10/03/2022 | 13:41 | מאת: אביב 22

קראתי אותך כמה פעמים ועדין נותרתי בלי מילים מורכב נפגעות כמונו שלא טופלו לפני הנישואים מן הסתם התחתנו בנישואים מורכבים עם אדם שהוא עצמו צריך לעבור תהליכים לשמור על הקן זאת משימה כמעט בילתי אפשרית . מעבר לזה לפתח זוגיות מיטיבה ועוד מעבר לזה , שהזוגיות תשרוד את הקושי המיני על כל הבעיות שבו לדבר את זה זאת התחלה לכעוס זה כבר שינוי לחשוב מה את יכולה לשנות מעבר לכעס מבלי לנסות לשנות אותו זה האתגר ואסביר .. נניח שאת עומדת מול מישהו , כשאת זזה הצידה הוא כדי להשאר אתך בקשר עין חייב לשנות תנוחה אפילו רק להזיז את הראש . הכתבות כואבות אבל יש בהם אמירה שהוא ניסה לומר לך , תנסי לדבר את הכאב לא את הכעס הפגיעה ושלא תחשבי שאני לא בעדך אני הכי יודעת ומבינה את המורכבות שולחת חיבוק חם עוטף שלך אביב

10/03/2022 | 23:08 | מאת: חטוליטוש

מיכלי ואביבוש תודה רבה על המילים שלכן תודה שהיחסתן.. אביבוש נשמה עדיין לא נמצאת במקום שאליו את מכוונת .. עדיין מלאת כאב למרות שיצא המרצע מהשק מעולם לא חשבתי שיהיה לי האומץ לכתוב כאן ... הטיפול עוד ימשיך ..נראה לאן יקח אותי חטולית

הי חטולית, נשמע לי שיש כאן רצון להבין ולתקשר. יתכן שזה צעד חשוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית