הכאב הכי גדול הוא הנתק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/03/2022 | 20:00 | מאת: ינשוף

הכאב הכי גדול הוא נתק מהחלקים כמה שזה אבסוד , הרי נתק לא אמורים להרגיש כלום אבל מרגישים בריחוף ותחושה של חוסר נוכחות וזה מטלטל תקופה ארוכה הרגשנו ועדיין מרגישים איום ואין סיכוי שיהיה חיבור כי פחד אימה יש, פחד אימה. מרגישים אבודים מרגישים שאין תקווה מרגישים שיש קירות פיזיות שמבדילים ביניינו ואיו סיכוי חהתחבר אבל כמיהים לחיבור כל כך

07/03/2022 | 06:49 | מאת: אביב 22

ינשופים אהובים אולי תתחילו להסכים להיות שם במקום הזה שרוצה , הרי זה משהו משותף לכולכם רק להיות ברצון רצון זה המון זאת ההתחלה אני בטוחה שהרגע יגיע מבלי שתרגישו ואולי אתם כבר מחוברים ויותר ויותר מנותקים יחד כי תסתכלי על מה שכתבת תיראי שיש חיבור כולכם רוצים ומרגישים אותו הדבר חיבוק ענק אביב

07/03/2022 | 12:06 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, הנתק הוא ביטוי של אימה אבל, יש, כנראה, גם חרדה איימתנית מהחיבור. ולכן לוקח לו זמן לחיבור להופיע ולהיווצר ומרוב בהלה הוא יכול להיעלם שוב ולחזור לפרקי זמן הולכים וגדלים. כך חושבת. לאט וברכות, שלך, סוריקטה

הי ינשוף, נכון וטוב כתבו אביב וסוריקטה. לאט וברכות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית