אביב יקרה, פשוט לא יאמן איך פספסתי.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2022 | 14:52 | מאת: מיכל...

למטה ענית לי ולא ראיתי. וסתם עברתי אחורה פתאום ראיתי.... אז וואו..את כל כך צודקת...כשבתוך זה קשה ממש לראות דרך המסך. אבל את גם צודקת לגבי הקושי של ילדיי מול מערכת אטומה ולא הגיונית!!!!! מלחמות ממש!!!! וזה מתיש איך הם מתנהלים!!!! ולגבי התייעצות. אז,קבעתי עם המטפלת אמממממ יש לה קורנה. אז הפגישה נדחתה :( אבל נפגש כשתחלים בכל זאת! כי לא מוותרת. ואמשיך להלחם למען ילדיי ולמען שפיותי הנפשית..

28/02/2022 | 19:11 | מאת: אביב 22

מיכלי , כן עניתי אחרי שאודי סגר אז הגיוני שיתפספס אולי היה נכון יותר לענות למעלה ...בכל מקרה ,שימי לב רק שאת לא נלחמת במקומם . יש מלחמות שהם צריכים לעשות לבד בדרך שלהם ...בזה המערכת האטומה הזאת דווקא משפרת מיומנויות חיים אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית