בלבול מיני או חרדה סתמית?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/02/2022 | 10:24 | מאת: אנונימית

בת 19 וקצת כל החיים נמשכת ואוהבת גברים ועלתה לי מחשבה מציקה מטרידה ממש אם אני אולי אוהבת נשים או בי או שהדחקתי את זה וכולי וראיתי שיש דבר כזה hocd (אוהבת גברים ונמשכת לגברים וגם לא רוצה להיות בי או לסבית) מחפשת כל הזמן מידע ושואלת באינטרנט ובאינטרנט ראיתי שזה קורה להמון (אני חרדתית גם מאובחנת) ועכשיו כשזה מטריד אותי זה מונע וקשה לי להתאהב בגברים למה? כי אני מוטרדת אז זה משפיע? ז ה סתם חרדה שתעבור? או שזה מצביע על משהו? או שחד משמעית זה קורה להמון מציינת שמגיל קטן אוהבת ונמשכת מינית לגברים פרפרים בבטן הכל... יכול להיות סתם חרדה מיותרת או מצביע על משהו כי לא בא לי להיות בי או לסבית וכולי הבנתי שכאלו שהם בי/הומו/לסבית מגלים את זה ומרגישים בגילאי 12-16 כבר אשמח לתשובה

שלום לך, בדרך כלל יודעים זאת, וזה מרגיש 'נכון'. יתכן שזו חרדה ומחשבות אובססיביות. קשה לקבוע מבלי להכירך. את מתארת מחשבה שעלתה, וזה נשמע בכיוון החרדתי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית