בוקר אור,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/02/2022 | 06:21 | מאת: סוריקטה

הי אנשים טובים, הנה מעדכנת למעלה למרות שחלק מהדברים כבר נרשמו, וגם אולי לא פייר שישלחו לי חבלים כל הזמן (ואני מעריכה זאת לאין שיעור) - בימים האחרונים ממש קשה לי לקום בבוקר. אולי כי חורף, אולי כי מיציתי וכדאי לחשוב הלאה ואולי, אולי המממ מה זה משנה. בין השאר, תתפלאו, אני מאובחנת גם עם הפרעת קשב וריכוז מתמשכת, ויש לי אפשרות לקחת תרופה מתאימה. בימים שאני משתמשת בתרופה, אני די מבינה איך היא פועלת עליי. היא מאפשרת לי, למשך זמן קצר אמנם, לראות ולהתחבר או לקלוט את הטוב ופחות להיאחז ברע. ואז, אז אני מצליחה גם קצת להרגיש טובה, ואפילו פחות לא לאהוב את עצמי. למרות שתיעוב עצמי קיצוני פחת עם השנים. חמרים שבמוח. תיכף יוצאת לעבודה. דרישת שלום מאישה מזדקנת, אך עדיין, מניחה, יש אזורים צעירים וגמישים במיינד, שלכם, סוריקטה

23/02/2022 | 18:44 | מאת: מיכל...

סוריק יקרה, הפרעת קשב,זאת מתנה! יש בזה המון דברים טובים 😊 ולדעתי הכדורים משקיטים גם את הטוב לפעמים.... אני גם עם קשב וריכוז ושניים מילדיי...יצירתיים, קולטנים מדהימים יש להם🤣 פעם ממש ממש היה לי קשה לקבל את האבחנה. היום וואו..זאת מתנה!!! 🤗😍ודווקא על זה לא הייתי מוותרת...על חרדה ודיכאונות כן 😉

23/02/2022 | 20:17 | מאת: חטוליטוש

מאמינה שאת חדת מוח גם בלי הכדורים שציינת שאת לוקחת מעצם קריאה של כל מה שכתבת בימים האחרונים כך מתרשמת שמחה שיש בך תיעוב עצמי פחות מבעבר גמני צריכה לעבוד על זה מזדקנת מצחיקולה שלי יש לך עדיין מלא שנים כדי לומר שאת כבר מזדקת חיבוק חטולית

24/02/2022 | 05:04 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, באיזה מקום אני שמחה שיש אבחנה מהסוג הזה. כולה השתמשתי בכדורים ספורים אבר, הם אמורים להתאים יותר לימים בהם יש משימות. ואני מה שאני עם החרדות והדיכאון וההפרעות האחרות. בשלם רואים אדם. אישה. רק אישה. כאחת האדם. תודה :-) סוריקטה

24/02/2022 | 05:10 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, רוב רובו המכריע של הזמן אני לא משתמשת בכדורים האלה. ואפילו אם נלקחים מאד מוקדם בבוקר, הם גם יודעים לשבש את השינה, מה שמאד מופרע אצלי גם כך. מה שאתם רואים כאן זה כמעט תמיד כמו שאני בלי. מזדקנת, זה מצחיק, אבל דווקא פה נראה שהחדות שהזכרת קצת מתפקששת. כך טבעי. למרות שניתן לעבוד על זה זה ולתחזק. תודה יפה שלי, סוריקטה

הי סוריקטה, פעם מזמן, כתבתי מאמר על ההיבט ההסתגלותי בהפרעת הקשב. לדעתי הוא מופיע באתר שלי... חוץ מזה - שיהיה סופ"ש מוצלח. אודי

25/02/2022 | 07:56 | מאת: אביב 22

לגבי החבלים יקרה זאת בדיוק המשמעות שלהם ...משהו לאחוז בו ברגע שצריך כולנו עושים את זה בדרך זו או אחרת עבור כולם . לגבי הקשב והריכוז מעניין מה שאת אומרת לגבי אחיזת הטוב ...את יכולה להרחיב בעניין ואני שמחה שקצת יש יותר צבע בגוף שימשיך ככה ... חיבוק אביב

27/02/2022 | 10:36 | מאת: סוריקטה

הי, צוחקת על עצמי בבושה אודי - כשהתחלתי לקרוא את המאמר החשוב שלך אמרתי לי שיצאתי שילוב של על הספקטרום והפרעות אחרות כולל קשב. אכן, היו לך ביטויים מאד בולטים בשנים המוקדמות. והייתה השפעה על תפיסת העצמי. אביב - להרחיב. המממ למשל פחות מרגישה את המפלצות בפנים, אלה שמשתלטות על הכל ובואי נשווה לאקטואליה - קצת כמו השתקה של פוטין. לגבי הגוף - אין סלידה מהתבוננות במראה )ויש לי רק מראות חלקיות של הינף רגע. זהו בינתיים כי אני בעבודה, זה מה שיצא סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית