ללכת חלק..אולי ביטוי לא נכון הכוונה הכל קשה.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/02/2022 | 07:54 | מאת: מיכל...

אודי יקר, יש נהר ויש נהר. זה לא שהתכוונתי למושלם. ברור שלא.... ההרגשה שתמיד יש קשיים..כל הזמן! תמיד חייב משהו להשתבש...אוףףף ולא באשמת אף אחד. ובקשר לקשרים נתקעתי שנים בצעד הראשון ומודעת לזה כבר שנים..תקועה. אולי יש בי משהו שתקוע בביטחון באחר? עדיין באמון? זה פשוט לא הגיוני ששנים של טיפול לא קדמו אותי בכלל בעיניין הזה! מהו הצעד השני?? השלישי? בהם תקועה :( סליחה....😥

23/02/2022 | 20:20 | מאת: חטוליטוש

מיכלי מאמי זו תקופה מאוד קשה בכלל לא רק אצלך וכן יש עליות קטנות שלא ממש תמיד מורגשות רק הירידות הן שמפילות זה לא נכון שהטיפול לא קידם אותך ממש לא זו רק התקופה.. חיבוק חטולית

24/02/2022 | 05:18 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, קראתיך למטה, מניחה שישנה תחושה של אשמה ועונש כביכול שאת מקבלת. שדווקא את נבחרת 'להידפק'. הקשר לא בהכרח נכון, כנראה. רופא הנפש שלי היה אומר שאיכשהו צריך למצוא היכן האחריות שלנו. יש אנשים שכביכול קורים להם דברים 'רעים' די מאותו סוג בצברים ובתדירות גבוהה יחסית. ולא לא רק עניין של חוסר מזל. כנראה שיש חלק לא מודע שנכנס כאן לפעולה. פרויד, נדמה לי, תיאר זאת בכתביו וגם נתן לכך כותרת (ואיני מצליחה להיזכר). סוריקטה

24/02/2022 | 08:00 | מאת: מיכל...

חטולית יקרה, ברור שלכולם קשה ....לא סותר את זה שרע עכשיו. וכן, יעבור השאלה איך... אודי, יש דברים שפוגעים בעתיד ילדיי ואני מנסה להיות אמא לביאה מול מערכת ענקית שלא רואה אנשים כפרטים ממטרררררר!!!!! אודי.. אתה מכיר את הצבא..והם פשוט מפספסים אנשים טובים ואיכותיים..ויכולים במחי יד להרוס בגלל משפט אחד לא במקום של ילדה שלא מבינה כלום, אולי כי הכל היה בזוםםםםםם ולדעתי מפספסים בגדוללללל...אבל למה בגלל מישהיא אחת חורצים גורלות ולך תוכיח... אתם לא יודעים את הפרטים... רק רציתי מקום לפרוק והזדהות.... :( ויש המון מהמורות...ברור שלכולם יש והדרך לא חלקה... אוףףףףף

הי מיכל, נכון, יש קשיים כל הזמן... אודי

25/02/2022 | 07:48 | מאת: אביב 22

קשה, לא הולך, תקוע לפעמים אחרי זמן מתגלה לטובה עם השנים למדתי להפנים את ה"כל בסדר , את בסדר בסוף הכל מתייצב" של אודי כמובן לא מצוטי מילה במילה ושל המטפלת של שלכל דבר יש התחלה אמצע וסוף ... אמממה כשאתה בפנים אתה לא תמיד זוכר את זה ואחרי אתה לא זוכר על מהכל המהומה .. מה כן אני שומעת ממך חוסר אונים של אמא מול מערכת גדולה שמועכת את ילדייה ...ואת לא יכולה לעזור .. זה קשה זה כואב זה מתסכל ונראה לי שברגע שתסכימי לקבל את הרגשות שלך את המצב הקשה הזה גם תוכלי לעבור אותו ....כאמא שארבעת ילדייה עברו שירות מאוד משמעותי ולרוב גם מאוד מתסכל .... מה כן את יכולה לעשות לתמוך לחבק לכוון להזכיר שהחיים לא שחור לבן שכלום הוא לא סוף העולם ...(כמובן שזה עד נושאי בריאות שתמיד ניתן לקחת ייעוץ משפטי ) וכמובן לבוא לכאן לקבל תוקף לקושי וחיבוק מכל הלב ומיכלי , עם שיחה טיפולית יכולה לעזור אני לא רואה סיבה למה לא ...מידי פעם .. חיבוק אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית