הרגשה שהכל הולך קשה....עם הילדים והכל...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/02/2022 | 15:13 | מאת: מיכל...

אודי יקר, הכל הולך קשה ואני לא מבינה למה... כל דבר הולך לנו קשה...שום דבר לא הולך חלק. ..חבל שלא יכולה לפרט פה. אנסה בכללי. כשמשהו טוב מתחיל- עבודה חדשה, מקום חדש לילד ..תמיד יש משהו שחייב לקרות....פתאום רפואי, פתאום לא הולך חלק וממקום אחר באה תקיעות... קשה. הבירוקרטיה לדוגמא בצבא- יד ימין לא יודעת מה יד,שמאל עושה. ילדים מחליטים על ילדים ואז נוצר כאוס.... מה קרה לצבא שלנו? למדינה? מרגישה שהכל הולך לנו קשה.. לילד, לבעלי, לי. מרגישה פשוט רע.. וגם אין לי עם מי לדבר. לא הצלחתי ממש בקטע התקוע הזה למצוא אשת שיחה נורמלית שתבין אותי. ..הטיפול עזר בהמון תחומים אבל כשאני עצובה וזקוקה לפרוק שוב לא מוצאת אצל מי.. .חברה של כולם ובעצם הכל שטחי. חברה של אף אחד...קשה לי. ואין טעם לחזור לטיפול כי אני צריכה למצוא לבטוח במישהי..זה לא זה...הטיפול זה לא חברה ...אוףףף

הי מיכל, אני לא בטוח שדברים 'צריכים' ללכת חלק. הם הולכים כמו שהם יודעים (כמו שבבודהיזם הנהר הוא נהר, בלי קשר אם הוא טוב או רע). ולגבי חברויות וקשרים - מודעות לכך היא צעד ראשון... אודי

23/02/2022 | 06:13 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, אני מתחברת מאד לאיור שבקישור הבא. מצחיק (אולי כל עוד את לא בפנים...), אבל נכון למדי והשאלה גם איך לוקחים את זה. לימדו אותי על מושג שנקרא קבלה רדיקלית. מעניין. והנה הקישור: https://tinyurl.com/55xe87hc סוריקטה

23/02/2022 | 18:40 | מאת: מיכל...

נחמד...קראתי. גם המשפט נחמד...תראי מה כתבתי לאודי. לא התכוונתי שילך חלק הכל ושכלום לא יקרה לנו...ברור שזה לא מציאותי. אבל ההרגשה היא מה חטאתי שמגיע לי כל הרע הזה???????? מעין צרות באות בצרורות. והצרור נורה עכשיו מכל הכיוונים וקשה לי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית