שאלה אליך אודי בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/02/2022 | 07:48 | מאת: ינשוף

חברה שלי יש בן שהוא בן 30 לפני מעל שנה אובחן עם סרטן של אשכים. בזמן שהוא קבל טיפול כימותרפיה עלו לו פחדים שפגע באחות שלו. החליט לשאול אותה אם כן זה נכון והיא אמרה שכן. זה התחיל כאשר הוא היה בן 10. הוא לא זוכר כלום. האם הפנוזה יכול לעזור?? אם כן איך מוצאים מטפל? ואם לא , למי לפנות? תודה מראש

21/02/2022 | 05:45 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, ומה שלומך? מדהים איך הסרטן באשכים יצר אצל הבחור את הלינק בראש לפגיעה מינית, שהודחקה אצלו, באחותו. כאילו הייתה תחושת אשמה שמקושרת לעונש. יואו, מורכב. תיבת פנדורה. והיא, האחות, היא זוכרת... :-( שלך, סוריקטה

הי ינשוף, מאחר והיפנוזה מערבת גם דימיון - היא לא משמשת כלי וודאי לבחינת האמת 'ההיסטורית'. נשמע לי שבכל מקרה יש טעם שיפנה לטיפול, לא? אודי

23/02/2022 | 09:10 | מאת: ינשוף

תודה אודי תודה סוריקיטה- ששאלת בשלומי.. האמת קשה לי ממש... אולי אשתף בהמשף

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית