שבוע טוב לכל באי הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/02/2022 | 06:53 | מאת: חטוליטוש

המיוחדת שלי כבר גרה קרוב אלי אך עדיין לא יצא לנו להיפגש אבא שלה היה חולה בקורונה מהרגע שהגיע אלינו הביתה היום כבר חזר לעבודה ולשיגרת חיים רגילה בעלי עדיין חולה עם קורונה שרוי בחדר שלו ובגלל שלא מצאתי עוד דרכים כדי להשאיר את המיוחדת שלי צמודה אפילו טלפונית התחלתי לצבוע תמונות בנושאים שהיא אוהבת ולשלוח אותם לפלפון של כלתי לשעבר זה עוד מהתקופה שהיתה רחוקה ממני והתחיל כנושא של אני רק רוצה לשמח אותה בריחוק הזה שנכפה עליה וממשיך גם כיום.. היא מאוד שמחה ותמיד שולחת לי הודעות מוקלטות כמה היא נהנית מהתמונות יש לי רק הרגשה שכעת מששבה לספסל הלימודים אולי פחות יענין אותה ומחפשת עוד דרכים יצירתיות למשוך אותה אלי... אם יש לכן רעיונות אשמח לשמוע מה עוד אוכל לעשות תודה למי שקראה עד כאן שבוע טוב ומבורך לכולם אודי אשמח לשמוע גם ממך חטולית

21/02/2022 | 05:41 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, היי מי שאת, ודברים יזרמו כמו שהם. המיוחדת תגדל עם הזמן, תהיו בכל מני מקומות. חמוד מאד רעיון התמונות הצבעוניות. אולי בעתיד יוכלו לעבור פחות דרך מדיה (מכשיר, או אמא של המיוחדת). כלומר, קשר ישיר יותר, הגם אם מעורר חרדות מתגובות קנאה. שלך, ובריאות לכולם, סוריקטה

21/02/2022 | 06:26 | מאת: אביב 22

את מהממת אהבה של סבתא לא צריך יותר ... אני מאמינה שאם זה היה תלוי בה היא הייתה רוצה כל הזמן אלייך תמשיכי לעבוד עם הלב זה בטוח ישתלם בסוף חיבוק ענק אביב

21/02/2022 | 15:16 | מאת: מיכל...

היי חטולית, טוב שהיא קרובה. האם יש לכן דרך להפגש? או רק בנייד? אפשר לדבר ולשלוח הודעות אחת לשניה ומדבקות נחמדות. סרטונים אולי. מקווה שתפגשו בקרוב. בהצלחה.

הי חטולית, גם אני חושב שלא צריך להתאמץ מדי. את סבתא נהדרת והיא אוהבת אותך גם ככה, בטבעי... ילדים מרגישים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית