הי סוריקטה ...עלינו עוד שלב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/02/2022 | 06:26 | מאת: אביב 22

קראתי אותך בכוונה לא ממשיכה שם מבינה שקשה לך עם ביוקרטיה תנאים להוצאת נכות מחלות רקע שמקשות על התפרנסות כלומר את תצטרכי להסכים ללכת לפסיכאטר , להביא מכתב מהמטפל דאז ואולי גם לחזור לקצת זמן אליו בשביל התהליך ... ברגע שכן תסכימי לקבל אבטלה זה יהיה מנוף , הנה קשה לי לעבוד הרבה שעות ....אני קורסת עד עכשיו לא הגעתי מהבושה . עוד תנאי זה שכר עד 6300 ברוטו ואת זה שוב מאפשרת האבטלה .. זה תהליך ארוך ואת צריכה להאמין בעצמך מה שזה ייתן את האפשרות האמיתית לנפש שלך קצת לנוח , קצת זכויות .. מעבר לזה שווה להוציא אפילו רק נכות רפואית בלי הקצבה , לקבל ארבעים אחוז נפשי ולקבל סל שיקום שמאוד מאוד יכול לתמוך בך לתת לך כיוונים ושלא תהיי כל כך לבד עם הכל. מרגע שיש לך את כל הניירות את יכולה להיעזר ביד מכוונת הם באמת עוזרים . . חוץ מזה , לדייק את מה שאת רוצה כל פעם משהו ...את מוזמנת לנסות איתנו ... מן משחק כזה של אני רוצה ....לאט לאט בקצב שהנפש שלך יכולה להכיל. אוהבת חיבוק ענק אביב

17/02/2022 | 20:41 | מאת: סוריקטה

הי אביב, זה כאילו את מדברת בשפה שאני לא מבינה. כלומר, כן יודעת את הדברים, אבל רחוק ממני עד לרמה שאיני יכולה לתאר. והגדרה מדויקת של מטרה - לא חושבת שאי פעם יכולתי. אולי אחד הצדדים החלשים. אולי הנפש לא יכולה להכיל דברים כאלו... מתביישת, כנראה מוזרה גם בשטח כאן. סוריקטה

הי סוריקטה, לעולם לא מאוחר ללמוד דברים חדשים... ותמיד אפשר להיעזר במישהו שאמון על ביורוקרטיות כאלו. אודי

17/02/2022 | 22:17 | מאת: אביב 22

כלל לא מוזרה זה קשה זה תהליך אבל אני מרשה לעצמי כי אני חושבת שאת כבר קצת קצת מוכנה ויכולה אני יודעת שזה לא קל תני לנפש להכיל לקבל את הרצון לשינוי זאת כבר התחלה לאט אהובה אני מכירה את זה כל כך לקח לי שנים להעיז להגיד אני רוצה ועדין לא תמיד מצליחה אתך אביב

18/02/2022 | 07:37 | מאת: סוריקטה

לא מרגישה בכלל שרוצה אותם, ולא בטוח שבנויה לעשות דברים כמו רובוט (קרי, מבלי להזדהות) כי מישהו אמר. למרות שאפשר גם לעשות דברים טובים ומועילים באופן הזה. במחשבה נוספת - כן יש דברים כאלה שאני עושה - כמו לאכול, למשל. והאמת שניסיתי בשבוע שעבר להכין מתכוני אוכל שווים בכוח, כדי לבדוק האם מעשה מהחוץ פנימה ישפיע באופן כלשהו. גיוס של המון אנרגיות (גם זה לא רגיל, כי לא שעשיתי משהו על הדרך). התוצאה המיידית הייתה זעם בנפח. אחרי כמה ימים היה שינוי בהרגשה, אבל גם הוא נגוז. תודה, אנשים יקרים. מתארת לעצמי שבגלל תגובות מסוג שקרו עכשיו קל לוותר עליי וזה מעציב. סוריקטה

21/02/2022 | 05:29 | מאת: סוריקטה

הי אביב, הקטע עם השינוי - נאמר שאצלי הצד הזה היה כל כך כל כך חלש, שלכן הייתי צריכה לעבור כזה טיפול ארוך ואינטנסיבי. כנראה עדיין צד חלש מאד. כל כך היה קשה לי לקום בבוקר היום. אולי זה אומר משהו. ואולי פחות. תודה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית