טובעים השנים ולא האחד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/02/2022 | 18:43 | מאת: חטוליטוש

הבן שלי שגר אצלי בבית חלה בקורונה כבר מיום שישי בבידוד בחדר שלו בעלי כמובן לא נזהר וגם הוא בבדיקה ביתית מאחר הצהרים הזה גם יצא חיובי לקורונה כל אחד מהם בחדר נפרד וטוב שיש גם סלון אני שם... אמי לא תגיע אלי לשבת תהיה לבד בבית אני דואגת לה..מפחיד אותי שאין מי שיהיה לה לעזר כל השבת צועקים לי בראש תחשבי חיובי שיהיה חיובי.. אבל...אני פחדנית איומה והפחדים לא נותנים מנוח מה לעשות ?? להכין אוכל ולהגיש בנפרד אתגבר כנראה ... הולך להיות שבוע ממש ממש לא קל... שבת שלום לכולם חטולית

17/02/2022 | 06:15 | מאת: אביב 22

נכון שבוע לא קל אבל את חזקה וזה יעבור מהר רק שיעבור בכמה שפחות כאב אביב

17/02/2022 | 10:54 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, נשמע באמת מלחיץ ומפחיד וקשה מנשוא. מקווה שתוכלי לשמור על עצמך ופחות לשאת על גבך. שתהיה שבת שלום ושלווה, סוריקטה

הי חטולית, מקווה שיעבור בקלילות, ואח"כ תהיה תקופה של שקט. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית