חוסר עניין בחיי היום יום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/02/2022 | 10:25 | מאת: ליאת כהן

היי רציתי להתייעץ בנוגע לתופעה שפקדה אותי כבר מגיל ההתבגרות חוסר עניין הייתי ילדה שמחה ותקשורתית לא הייתי נבוכה מאנשים וכרגע אני מרגישה שיש לי חוסר עניין כך אני קוראת לזה שאני נהנת רק מאוכל וקצת מוזיקה אני שמחה שאחרים שמחים במשפחה אבל אני לא שמחה מדברים שקשורים אליי חוץ מזה שאולי אם אני יתחתן זה ישמח כי יהיה לי מישהו שאוכל להתיידד איתו לחיים אז מה אני עושה שיחזור לי העניין שאני יהנה מקניית בגדים מטיולים מנעליים איפור כל מה שאדם צריך תודה

16/02/2022 | 11:28 | מאת: ליאת כהן

בנוסף גם מליצור חברות

שלום ליאת, יתכן שאת סובלת מצורה כזו או אחרת של דיכאון. ממליץ לבדוק זאת - יש שאלונים ברשת, והכי טוב - עם איש מקצוע (הערכה ראשונית גם רופא המשפחה יוכל לעשות). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית