שוב פעםהיא כאן ..הקורונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/02/2022 | 08:33 | מאת: חטוליטוש

הבן שלי הגרוש שבא לגור אצלי התגלה אתמול כחיובי לקורונה טוב שיש לי עבורו חדר נפרד כך שהוא כעת סגור שם בדלת אמותיו.. נראה שכבר בכל בית המכה הזו מכה ולא פוסת ... הבוקר שוב נפלתי מהמיטה תוך כדי שינה וזה מפחיד אותי מזכיר לי את התקופה בדיוק לפני השבץ שעברתי לפני כמה שנים. . כבר לא יוצאת לטיפולים מהבית רק בשיחות טלפוניות עם מטפל. .. ועכשיו גם הקציבו לי זמן לגמר טיפול..גם זה עומד להסתיים מה שאומר שאי אפשר להישאר בטיפול כל החיים ועכשיו זה הזמן הכי קריטי בטיפול ... זה מה יש וצריך גם להודות על זה .. תודה למי שקראה והגיבה יום טוב לכולן חטולית

14/02/2022 | 20:53 | מאת: אביב 22

באסה הקורונה מבקרת את כולם לגבי הטיפול .. אולי יש עוד דרכים לטיפול ...ובנתיים תמצי את מה שיש ..חיבוק ענק אביב

הי חטולית, אכן, הקרורונה בכל מקום... לגבי הטיפול - להודות על מה שיש זו עמדה טובה מאוד. וכמו שכתבה אביב, צריך במקביל גם לבדוק אילו אפשרויות עוד קיימות להמשך . אודי

16/02/2022 | 23:55 | מאת: רוני

וואו. חטולית. אני כל כך הרבה מתעסקת עם הסיום. לא מצליחה לתאר לי איזה קושי בכך שמודיעים שזה נגמר. מחזקת את ידייך ושולחת הרבה כוחות. מאמינה(לפחות מנסה) שהכל לטובה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית