סוריקטה יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/02/2022 | 12:20 | מאת: אביב 22

הגיל והגנדר אולי מקשים אבל אם תלכי ותעיזי להיות רגע בראש פתוח תגלי שהשמים הם הגבול ....בלי פחד בלי חשש יש המון דברים שאת יכולה אם רק תעיזי להביא את היכולות המדהימות שלך קדימה ולראות אותם . רק ביום שתסכימי לראות ולהראות אותם תגלי כמה את מסוגלת . יש לי כלי מדהים שבניתי (כלי עבודה) קצת קשה לי להביא אותו לכאן באקווריום הזה ...פשוט לא בטוחה לאן רוצה למנף אותו . בלי קשר לכלי החיפוש ..האם יש אפשרות בסוף השנה, לקבל מכתב פיטורין הרי כל פעם שנגמר השרות שלך את מחפשת עבודה חדשה ...מה הסיכוי לקבל מכתב פיטורים ולקבל אבטלה ...ככה שיהיה לך איזה שהוא בסיס כלכלי תרשי לעצמך לחפש עבודה שהיא לא השרדותית כי אם לפי מה שאת רוצה ... . השלב הבא שאני מציעה בעקרון את יכולה להתחיל מעכשיו . לא לחפש את העבודה כי אם קודם לדייק אותה היא תבוא ... לקחת דף ולכתוב עליו מה את רוצה שיהיה בעבודה אבל הכי מדוייק שיושב לך נכון בנשמה , נניח מרחב , טבע , שקט עצמאות פעולה תקשורת טובה ובונה עם הבוסים ממש לדייק את רוצה לנוח בזמן העבודה חשוב לך שתהייה לך פינה טובה ונעימה ממש לדייק במילים על קוצו של י' לשים לב למשפטים שאין בהם חסימה שאין בהם שליליות שאין בהם כפל לשון למשל אני רוצה הרבה כסף ...אמממה בשביל הרבה כסף צריך לעבוד הרבה שעות ושעות נוספות ואולי לילות או שבתות ...את זה את לא רוצה אז את רוצה תגמול ראוי מאוד למידת העבודה שלך ...וחשוב לך שיהיו לך כל הזכויות הפנסיוניות והרבה זכויות פנסיוניות , מעבר לפנסיה הבסיסית נניח קופת תגמולים .... . כן זה מפחיד מה אני רוצה ...???ככה אנחנו חוסמות , כי מפחיד לחשוב שמגיע לנו שאנחנו טובות שאנחנו יכולות .. הגיל והגנדר לא מפריע , הפגיעה ההתעללות לאורך השנים , הכלא ששמנו את עצמיינו בתוכו כשמזמן השומרים לא שם ...זה הדבר היחידי שמפריע ... את עדין יכולה לנסות להוציא נכות כן בלי פחד על הרקע הנפשי זה ייתן לך בסיס ומעט זכויות ...אבטלה שייתנו לך כמה חודשים לחפש את דרכך ..פעמונים יכולים לעזור ברכישת מקצוע עדכני ....והכי חשוב הדיוק הדיוק הדיוק והזימון של העבודה המדוייקת אלייך ... . אפשר אחרי שמסיימים לכתוב ליצור אותה ...ציור , כתיבה על דף יפה ועיטורה ...משהו במחשב ליצור בcanva ... ואז להניח את זה במקומות שתיראי שתפנימי ....כמה פחד היה לי ואת יודעת לעבוד בעבודה של גדולים ...את האמת זה היה יותר מפחיד ממה שזה ...אני יכולה יותר ממה שאני עושה היום ...השמים הם הגבול ..ואודי כאן הוא דוגמא נפלאה לזה ..בהצלחה יקרה

15/02/2022 | 05:27 | מאת: סוריקטה

הי אביב, עוד הספקתי לראות את ההודעה שלך אתמול, אבל הייתי מותשת מהיום הארוך. זו גם סיבה לנסות לשנות. תודה על משחק החבלים. אהבתי מאד. סופש עבר עליי ברמת חרדות גבוהה. אולי בגלל המחשבה על השינוי. אולי בגלל הזכרת היש. אני אמורה להיות במצב פחות מצוקתי. צודקת לגבי הקטע ההשרדותי שמקשר לעבודה. אולי גם קצת היותה סוג של שוליים. למרות שכל הזמן אומרים לי שאני שונה בנוף ויצאתי מבוקשת בסביבתי. ואני חושבת לי שזה הזמן לפרוש בשיא. הזכויות, מעט מהן הן משהו שהתחלתי לדאוג לו רק בשנים האחרונות. נכות - לפני כמה שנים פניתי לרופאת המשפחה המכשייפה שהייתה והיא אמרה שביטוח לאומי יתהה מדוע רק עכשיו. בעקרון נראה שהמעסיקים יהיו מוכנים להוציא מכתב, וזה עיסוק שגדול עליי. כרגע נראה שאוותר. אין לי שום דיוק לגבי הדבר הבא, אם בכלל. יש מחשבות או על היקף עבודה קטן יותר בתחום דומה, או משהו שגם, מה לעשות, סך הכל יכניס מעט. וואו אילו רעיונות מקיפים, חכמים, ריאלים ומלאי הבנה יש לך! תודה סוריקטה (כמעט התפלק השם האמיתי)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית