שולחת לפני שמוחקת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/02/2022 | 18:42 | מאת: אביב 22

מנסה ..כל כך מנסה לכתוב ופשוט לא מצליחה אמרו את זה קודם לפני .. קשה לכתוב דמעות קראתי אותך סוריקטה למטה רציתי להתחבא שם יחד אתך ובכוח רושמת כאן וכבר היד רוצה למחוק ... הכל נמחק לי מזל שאני עובדת חייבת להיות שם מפוקסת ימים כאלה קשה לי שולחת לכן כוחות סליחה שלא נוכחת

הי אביב, טוב שניסית, טוב שלא התחבאת. מזל שהיד עובדת. אודי

08/02/2022 | 04:57 | מאת: סוריקטה

הי אביב, טוב שרשמת ועלית למעלה; הנה עליתי למעלה יחד איתך. והמחיקה - בדיבור החוצה היא אפילו חזקה יותר - אז הכתיבה, לפעמים, אולי יותר מאפשרת. היא גם איכשהו קצת לתוך עצמך. מיתרונותיה של מדיית האינטרנט. המממ כשמשתמשים בה באופן בונה. אצטרף ואכתוב יחד איתך - טוב שאת עובדת. קוראת אותך ומנסה לספוג רעיונות לשינוי כיוון עבודה. התייעצתי קצת. איך אמרו לי - הגיל והג'נדר לא מייטיבים, אבל אפשרי. והזכירו לי שהייתי טובה באקסל, למשל. לעזאזל, לפני שלושים ארבעים שנה הייתי חזקה מאד במתמטיקה ואפילו לימדתי, ובגרפיקה ומוסיקה והכנת מתכוני מאכלים. מניחה שהטרדות קשורות גם ובעיקר למוות של אמא. גם אצלי. אמא ועכשיו גם הצטרף ההוא. מאיים ולא מניח בלילות על אף התרופות. כתבתי עליי, יודעת, הכוונה לשתף, אולי משהו יעיר אצלך כיווני המשך. כמובן שאני חושבת עליך ומאד. ואת נוכחת. שלך, סוריקטה

09/02/2022 | 13:21 | מאת: חטוליטוש

אביבוש אהובה ימים קשים מאוד מבינה כן לכתוב דמעות קשה מאוד הן זולגות להן בחום על הפנים ... שמחה שלפחות העבודה מעסיקה אותך וזה נהדר יש לי המון לכתוב על המצב אך לא מסוגלת עדייו לגבש את המילים בצורה נכונה למשפטים איתך החיבוק רך ונעים אם מתאים חטולית

09/02/2022 | 18:13 | מאת: שירה2017

אביב יקרה, כל כך מבינה את הקושי לכתוב. וכן, גם אני אומרת מזל שאני עובדת... משהו שמחייב להאסף. איתך שירה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית