כן מצטערת שכך .................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/02/2022 | 10:18 | מאת: חטוליטוש

תודה רבה לכל מי שהגיבה לי בהודעה שהעלתי אתן לא מבינות כמה המילים שלכן מחזקות אותי ! נותנות לגיטימציה להמשך הדרך שלי במצב הנוכחי שמחה גדולה מציפה אותי וממלאה את ליבי מוצאת את עצמי חסרת מילים להכנס ולכתוב לכן כמה מילים מנחמות סוריקטה יפה שלי אומנם כתבתי היום באיחור וגם לך מיכלי מנותקת כמעט מהמציאות בגלל העומס הרב שיש עלי עם ריצות לבדיקות במרפאת שבץ מוחי נוירולוגית וכאב ראש בלתי פוסקים עם לילות לבנים שלא זוכרת לאיזה בוקר מתעוררת ..עם בעיות חדשות מאז הארוע האחרון מוצאת את עצמי במקום שלא זוכרת אייך הגעתי לשם.. הראש לא מתפקד כמו שצריך כן מצטערת שכך..כי לא איתכן כמה שרציתי להיות ואתן כולכן כל כך חשובות לי כבר לא מזכירה את הריצות עבור אימי..מסכנה שהיא אך איתכן בכל ליבי גם כשאיני מוצאת את הכוח להכנס אוהבת כמו תמיד חטולית

03/02/2022 | 05:18 | מאת: סוריקטה

חטולית יקרה, שמרי על עצמך לפני הכל. היי שם בשבילך ועבורך. התוכלי? איחולי בריאות רבים והקלה, שבת שלום שתהיה, סוריקטה

הי חטולית, גם את חשובה. תשמרי על עצמך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית