בלבול מיני שמורגש פתאום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/01/2022 | 11:41 | מאת: NOT_FOUND

היי מדוע בגיל 19 וקצת אני פתאום מרגישה חרדה כזו של מה אני טוהבת גברים/ נשים למה זה קורה פתאום? טבעי? סתם חרדה? מציינת שכל חיי נמשכתי לגברים ונמשכת לגברים מכל הבחינות בדרכ גם הייתי מרגישה אם הייתי נמשכת לאישה לא? מגיל קטן גיבשתי את האהבה לגברים וזה מה שאני רוצה בגלל זה ממש טורדני המחשבה והחרדה הזו שאני לא רוצה להימשך לנשים

שלום לך, אם את נמשכת לגברים - אז מה שאת מתארת זו "רק" מחשבה טורדנית. זה שייך לאזורי חרדה או הפרעה טורדנית כפייתית לעתים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית