קהל נכבד ברגע זה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/01/2022 | 06:45 | מאת: סוריקטה

מסתיים סיפור המחזה (טוב, לא לגמרי, יש שאריות) - מרגיש כמו הרגע בו עוצליגוץ לי 'מתפוצץ' אחרי שהכריזו את שמו בפרהסיה לסביבה החיצונית ולמשמע אזניו, או כמו איניגו מונטויה אחרי שהרג את האיש עם שש האצבעות, משימת חייו הבלעדית אליה התכונן שנים וירדה לפועל. ועכשיו - עכשיו מה. חיים שלמים הוקדשו להתמודד עם המפלצות; והמפלצות העיקריות שפעלו אכן בעבר, קבורות היום באדמה. ק-ב-ו-ר-ו-ת. ולא אגדה כי מציאות היא. ולא סתם נכתבו אגדות. ולא בכדי הדמויות בהן נקראות בהגזמה או פיצול גמדים או ענקים או מפלצות או זאבים או מכשפות וקוסמים, שודדים, נוכלים, נבזים, וגיבורי על, מגדלים, תהומות והצפות ונסים. אין לי אויבים מחוץ היום. יש ת'קורונה, אבל זה משהו אחר. סוריקטה, פנטזיה ומציאות, משחק ומציאות, ומרחבי מעבר. שבוע טוב לכולם. שבוע טוב שיהיה

31/01/2022 | 06:32 | מאת: מיכל...

המציאות מתחילה להאיר לך פנים 😁 יפה לך. את יכולה להתחיל לנשום לרווחה...את מדהימה!

הי סוריקטה, צעד חשוב. כעת נשאר "רק" להרגיע את המפלצות הפנימיות... אודי

02/02/2022 | 09:43 | מאת: חטוליטוש

יפה שלי הפעמת אותי שוב את עולם ומלואו נכנסתי לרגע לתוך מה שהעלת ואת מהממממת כמה טוב שיש אותך אוהבת חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית